REFERINTE PORUMBEI GIANI URDA

ASu

 ANUL 2013 !!!

 

1 Crescator Fulga Laurentiu,Teleorman

Locul 1 Barlad din 1777 porumbei 2013 la Fulga Laurentiu, Teleorman, sora de cuib este zburata de pui Odessa 2013 (catastrofa), tot la Laurentiu. Un alt frate esteloc 26 As Corabia 2013, zburat de mine si incaun  frate (doar de mama) esteloc 18 in finala la Columbodrom Piatra Neamt in 2012.

 

 2 Crescator Tofan Iulian, FCPR, Piatra Neamt.

Loc 1 jud Fond 2013 
Loc 1 demifond jud 2013
Loc 2 jud as fond 2013
Loc 1 fond butenky5 2013

Loc 24 fond national 2013
Loc 46 as fond national 2013

 3 Crescator Bucureanu Sorin, UCP,Pitesti

Loc 1 Laureat pui 2013 club UCP 
Loc 1 crescator pui 2013 pe club  UCP
Loc 1 Roman pui 2013,club
Loc 2 Roman pui 2013,club
 

 

4 Crescator Cristi Andrei, FCPR,TG.Neamt

Loc 3    yarling Gdansk National 2013   
Loc 7    FCI Neamt 2013
Loc 31  FCI National 2013
Loc 148 demifond tineret 2013
Loc 182 fond tineret 2013

 

 

 ANUL 2014 !!!

 

5 Crescator Silviu Adam ,UCP,Bacau

Loc 4 Butenky lansare Moinesti cu Constanta

Loc 26 fond club 2014

Loc 49 fond club 2014

 

 

6 Crescator Tofan Iulian ,FCPR ,Neamt

Loc 2 jud fond pamares 2014

Loc 2 jud as fond palmares 2014

Loc 2 jud demifond palmares 2014

Loc 9 Nat fond palmares 2014

Loc 10 Nat As fond palmares 2014

Loc 1 lansare Uzowo maraton 2014

 

 

7 Crescator Bucureanu Sorin,UCP,Arges

Loc 1 vit palmares yarling 2013-2014

Loc 2 vit mat – yarling 2013-2014

Loc 2 palmares yarling 2014

Loc 2 vit yarling 2014

Loc 6 vit mat-yarling 2014

Loc 7 vit mat-yarling 2014

Loc 8 vit mat- yarling  2014

ATENTIE…..NORME REALIZATE DOAR DIN 6 ETAPE IN 2014

 

 

8 Crescator Cristi Andrei ,FCPR,Neamt

Loc 9   jud maraton pui 2014

Loc 17 prov maraton pui 2014

Loc 17 Nat Maraton pui 2014

 

 9 Crescator Lupu Catalin,UCP,Pitesti

Loc 2 derby pui 2014

 

 10 Crescator Voica Gigel,UCP,Pitesti

Loc 5 general yarling 2014

 

 

 

ANUL 2015!!!!

 

11 Crescator Andrei Mocanu,FCPR,Neamt

Loc 1 Medika pe lansare ,440 km din 9300  por (3 judete)

Loc 3 Cycow centru 550km din 729 por

Loc 1,2,3,10 jud ,Darabani 3 din 2751 por

Loc 13 jud Losice ,668 km din 4224 por

Loc 27 pe lansare Losice,668 km din 12 690 por(4 judete)

Loc 12 jud Losice 2 ,668 km din 1650 por

Loc 17 pe lansare Losice 2 ,668 km din 4374 por(4 judete)

Loc 6 jud Losice 3,668 km din 1787 por

Loc 11 pe lansare Losice 3,668 km din 4924 por

Loc 16 Ulma 166 km din 1042 por

 

 

  12 Crescator Bucureanu Sorin,UCP,Pitesti

Loc 1,3,9 Tecuci,180 km din 1608 por

Loc 2,3 Dunavat ,335 km din 300 por

Loc 5 jud Dunavat ,335 km din 2800 por

 

 

  13 Crescator Necula Andrei,UCP,Pitesti

Loc 5 Tecuci ,180 km din 1608 por

Loc 10 Mizil 2 , 115 km din 3440 por

 

 

14 Crescator Lupu Catalin,UCP,Arges

Loc 1 Topolog ,265 km din 3448 por

Loc 1 crescator Topolog ,265 km din 3448 por

Loc 8 Dunavat ,335 km din 1818 por

Loc 6 Palanca 2,421 km din 751 por

Loc 1 crescator Palanca 2

Loc 8 Dunavat ,335 km din 667 por

Loc 2 crescatori, Dunavat ,335 km din 1818 por

 

 

  15 Crescator Silviu Adam,UCP,Moinesti,BC

Loc 7,8 Radauti Prut,182 km din 1389 por

Loc 2,3 Radauti Prut 2 ,182 km din 1232 por

Loc 1 crescatori Radauti Prut 2,182 km din 1232 por

Loc 4 club Birzai ,1100 km

 

 

16 Crescator Petre Roman ,Borsa, SM

Loc 2 club Hatvan 2,400 km Petre Roman .MM

 

 

17 Crescator Voica Gigel,UCP,Ag

Loc 2,4,5 Slobozia 2 ,186 km din 1004 por

 

18 Crescator Tofan Iulian ,FCPR,Nt

1 Jud Fond     3 ani 

1 Jud AS Fond   3 ani

1 Jud Demifond 3 ani

 

19 Mocanu Andrei,FCPR,NT

4 Jud AS Fond Tineret 2015

11 Jud AS Fond tineret 2015

4 Jud Fond Tineret 2015

5 Jud Fond Tineret 2015

4 Jud Demifond Tineret 2015

 

20 Rusu Dan BC

7    Expo General Yarling 2015

10 Jud General Maturi 2015

 

21 Silviu Adam BC

2 Fond club Moinesti 2015

2 Fond Crescatori club Moinesti 2015

2 Viteza Club Moinesti 2015

2 Crescatori Club Moinesti 2015

 

Referinte 2015 la nivel national !!! FCPR

 

1  NATIONAL AS FOND 3 ANI

5  NATIONAL FOND 3 ANI

4 NAT FOND (50 % Giani Urda)

14 NATIONAL AS FOND PALMARES

5  NATIONAL AS FOND TINERET

12 NATIONAL FOND TINERET

14 NATIONAL  FOND TINERET

 

REFERINTE 2016

 

1 Jud AS Fond 2016 !!! FCPR

4 Nat Fond Palmares (50 % Giani Urda)FCPR

 5 Nat As Fond 2016 !!! FCPR

1 As Fond Prov 2016 !!!FCPR

1 Jud Demifond 2016 FCPR

1 Jud Demifond Palmares 2016 FCPR

2 Prov Demifond 2016 FCPR

3 Jud Fond Maturi 2016 FCPR

11 Nat Mare Fond 2016 !!!FCPR

  2 Jud Mare Fond 2016 !!!FCPR

18 Nat fond palmares 2016 FCPR

1 General 3 ani 2016  expo UCP

3 General Maturi 2016 UCP

1 General Crescatori 2016 UCP

11 Nat General UCP 2016

16 Nat General UCP 2016

2 Jud Demifond 2016 !!!

 4 Jud General 2016 !!!

4 Jud Demifond Tineret 2016

9 Prov Demifond Tineret 2016

1 Jud Pui 2016 Bihor, (50 % Giani Urda)

4 Jud Pui 2016 Bihor ,(50 % Giani Urda)

1 Fond Palmares 2013-2014-2015-2016
. Provincia Moldova(50 % Giani Urda)

1 General Palmares 2013-2014-2015-2016
. Provincia Moldova(50 % Giani Urda)

4 National Campionatul Olimpic al
. României 2016 (50 % Giani Urda)

 

 

 

 

1 Comentariu »Uncategorized

1 Comentariu pentru “REFERINTE PORUMBEI GIANI URDA”

  1. 1
    admin says:

    Felicitarile mele fratilor!

Lasati un comentariu

  • Ceas PV

    horoscop 2009 free online movies horoscop 2010 | horoscop saptamanal | horoscop zilic | horoscop |

    Get Adobe Flash player
  • Meteo

  • Cuvinte cheie

    Uncategorized (5)

    WP Cumulus Flash tag cloud by Roy Tanck and Luke Morton requires Flash Player 9 or better.